Garantia produselor

DECLARATIE DE CONFORMITATE

Noi, SC STOR & STOR SRL cu sediul in Str. N. Titulescu Nr. 163/9, Cluj-Napoca, Cluj, numar inregistrare la Registrul comertului 1376/2012, CIF:RO 30220121 asiguram, garantam si declaram pe propria raspundere ca in conformitate cu prevederile art.3 Hotararea nr. 1022/2002 produsele din factura la care se refera aceasta declaratie nu pun in pericol viata, sanatatea, nu produc impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu Normele Interne si Normele Europene.

INSTRUCTIUNI DE UTILIZARE SI INTRETINERE PENTRU ARTICOLELE DE IMBRACAMINTE :

- Produsul se spală sau se curăță conform instrucțiunilor indicate pe eticheta interioară sau conform specificatiilor din pagina de prezentare a produsului.

- Nu folosiți pentru spălarea sau curățarea articolelor produse de curățat industriale, acestea putând deteriora ireversibil calitatea materialului.

- Vă rugăm să respectați recomandările referitoare la temperatura de pe etichetă.

- Nu uscați produsul prin expunerea la surse de directe de căldura (radiatoare electrice, aragazuri, etc). Uscarea se va face întotdeauna la temperatura camerei.

- Feriți produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acțiuni fizice de natură să producă deteriorarea acestuia. În cazul în care apelați la servicii specializate de curățătorie și/sau spălătorie pentru întreținerea produsului, www.men-club.ro nu poate fi făcută răspunzătoare în niciun fel de defectele care pot apărea în urma procesului de curățare și/sau spălare

CERTIFICAT DE GARANTIE

Condițiile de garanție sunt în conformitate cu legislația în vigoare. Garanția acordată nu afectează drepturile conferite prin legea consumatorului și este în conformitate cu prevederile OG nr 21/1992 privind Protecția Consumatorilor, cu modificările ulterioare, și legea nr 449/2003

Pentru solicitarea garantiei, va rugam sa pastrati factura fiscala precum si chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs sau confirmarea platii din extrasul bancar, in cazul platii online. Conform OG 34/2014 returul unui produs se poate realiza in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.

GARANTIA DE CONFORMITATE

Toate produsele beneficiaza, prin lege, de garantia de conformitate care reprezinta perioada legala de 2 ani in care consumatorului i se aduce produsul la conformitate in mod gratuit. Conformitatea se refera la caracteristicile produsului oferite consumatorului prin publicitatea aferenta facuta de vanzator/producator.

In cadrul termenului de garantie de conformitate producatorul repara, inlocuieste sau restituie contravaloarea produsului, conform LG 449/2003, Art.11. Perioada de timp stabilita de remediere a reparatiei nu poate depasi 15 zile calendaristice de la data la care cumparatorul a adus la cunostinta vanzatorului lipsa de conformitate a produsului.